Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

Γειά μας και καλή χρονιά.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσει...




Καλωσήρθαμε!! (κι εγώ τώρα ήρθα..)

Σεπτέμβρης.... Μαζευτήκαμε όλοι; Άντε και καλή χρονιά βρε παιδια.. Γιατί στην πραγματικότητα τώρα παίρνονται οι new years resolutions, άσε που το γιορτάζουμε αργότερα.. Τώρα, που τελειώσανε διακοπές κι ολυμπιάδες, και πριν προλάβουν να αρχίσουν champion's league και νέες σειρές... σ'αυτό το μεσοδιάστημα αδράνειας... που προλαβαίνουμε να σκεφτούμε και να αναρωτηθούμε:

Πόσοι είμαστε; (μαλώσαμε, χωρίσαμε, φιλιώσαμε, τα βρήκαμε......γεννήσαμε!)
Πόσα λεφτά έμειναν? (άσχετο, αλλά μαλακία το ";" θα βάζω "?")
Πόσα έχουμε να κάνουμε τώρα?
Πόσο χρόνο έχουμε? (πόσο...!?)
Πώς θα τα προλάβουμε όλα!?
Πότε θα κάνει ξαστεριά, πότε θα φλεβαρίσει...

Τώρα λοιπόν, και στα πλαίσια της 73ης Δ.Ε.Θ., θα κάνουμε κι εμείς τις φετινές μας προγραμματικές δηλώσεις (που ελπίζω να περιέχουν περισσότερα απ' του πρωθυπουργού), μέχρι που αργότερα θα έρθει κι ο δικός μας προϋπολογισμός να μας κόψει τα πόδια..
Αλλά δεν πειράζει βρε παιδιά, αυτή είναι η ζωή... έχει και τα καλά της. Μιά δύσκολη χρονιά είναι ακόμα.. θα περάσει κι αυτή..

Και μετά σκέφτομαι ότι το ίδιο σκέφτηκα και πέρισυ, τέτοιο καιρό... Πλάκα με κάνεις!.. (είπα μέσα μου..) Και με την ορμή της αγανάκτησής μου στα κόκκινα, αποφάσισα (μεταξύ άλλων) να συστήσω αυτό το επαναστατικό blogspotcom...... Κι έχω τρεις μέρες τώρα που διαβάζω οδηγίες χρήσης..

" - Αλλά τι στο καλό... τόσος κόσμος το κάνει.. Αφού μπορούν τα πιτσιρίκια, θα το μάθεις κι εσύ. Είπαμε, μεγαλώσαμε... δε μας πήραν και τα χρόνια...! " (είπα πάλι μέσα μου..)

Κι έτσι βρέθηκα εδώ.......΄

και για να μην τα λέω μόνο με τον εαυτό μου, είπα να τα βγάλω από μέσα μου, να τ'ακουμπήσω εδώ που έχει χώρο, κι αν δεν πιάσει κι αυτό υπάρχουνε και οι ψυχολόγοι... αυτοί κλέφτες να γίνουνε?

Οπότε παιδιά, καθήστε αναπαυτικά, πάρτε κάτι να πίνετε, τσιγάρα κι ό,τι άλλο χρειάζεστε, βάλτε μουσικούλα και βλέπουμε... Από τα κέρατα ή από τη μύτη πιάνεται το τέρας, άραγε.... χαλλαρά... θα τη βρούμε την άκρη.. Προς το παρόν, ας έχουμε τουλάχιστον το νου μας... Ας μεταδώσουμε την πληροφορία.. Ας μετρηθούμε, κι όταν είμαστε πολλοί, όλο και κάποια φασαρία θα κάνουμε... Πάντα ειρηνικά, πάντα ανυποχώρητα. Ας μην περάσει γρήγορα αυτή η χρονιά. Ας είναι πιο δημιουργική, ας τη θυμόμαστε για κάτι μεγάλο, αν γίνεται... (ασ το διάλο, συγκινήθηκα..)

......και προπαντός, στην υγειά σας!

Γειά μας.... θα τα λέμε..